3 numeroa National Geographic -lehteä + Ammattilaatuinen kiikari + Digiliite
3 numeroa National Geographic -lehteä
+ Ammattilaatuinen kiikari
+ Digiliite
Piilota

3 numeroa National Geographic -lehteä
+ Ammattilaatuinen kiikari
+ Digiliite
– Säästä 115,00 €

4.3 / 5 (272)

Lukijoiden
arviot
Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
14,90 €
Säästä 115,00 €!
  1. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun ihminen laskeutui Kuuhun ensimmäisen kerran ja otti ensimmäiset askeleensa avaruudessa. National Geographic juhlistaa tätä heinäkuun numerossaan. Jos tilaat viimeistään 27.6., varmistat tämän erikoisjulkaisun saamisen. Lisäksi saat upeat kiikarit sekä Yhdysvalloissa ilmestyvässä lehdessä julkaistut alkuperäiset tekstit ja kuvat vuonna 1969 tapahtuneesta laskeutumisesta Kuun pinnalle digitaalisessa muodossa.

4.3 / 5 (272)

Lukijoiden
arviot

Ammattilaatuinen kiikari

Arvo 99 €

Mitilux 8×40 -kiikari
Kiikarin avulla löytyvät kaukana olevat kuvauskohteet, kuten linnut.

Mitiluxin kiikarista on vastikään esitelty uusi, entistä parempi versio. Se suurentaa kahdeksankertaisesti, joten sen avulla huomaat eläimet ja muut kuvauskohteet aivan eri tavalla kuin paljaalla silmällä. Sen objektiivin halkaisija on 40 mm, joten kiikarin suuri valovoima mahdollistaa katselun hämärässäkin. Se on kumivahvisteinen, siinä on integroidut etulinssien suojukset ja dioptriakorjaus silmälasien käyttäjille. Kiikarissa on kierrekiinnitys, johon voidaan kiinnittää esimerkiksi kamerajalusta. Mitilux 8X40:ssä on myös tarkennuspainike, ja 1000 metrin etäisyydelle katseltaessa näkymä on perätin 149 metrin levyinen.

Kiikaripakkaukseen kuuluvat laukku, hihna ja linssinsuojus.

Kokomitat: 180 mm x 55 mm x 145 mm (L x K x S), paino: 727 grammaa.

Muut tarjoukset: National Geographic

National Geographic

National Geographic esittelee sinulle maailman ihmeet. Tutustu tieteen uusimpiin löytöihin ja lue mielenkiintoisia reportaaseja nykyhetken ja menneen maailman merkkitapahtumista.

National Geographicin toimittajat ja valokuvaajat ovat tunnetusti maailman taitavimpia. Ainutlaatuiset kuvareportaasit vievät lukijan paikkoihin, joissa ihminen ei ole ennen käynyt. Saat tietoa tutkijoiden uraauurtavista edistysaskelista ja pääset suojelemaan norsuja ja muita villieläimiä salametsästäjiltä sekä mittaamaan maapallon tulivuorten, hirmumyrskyjen ja jäätiköiden lämpötiloja. Saat seurata arkeologien mukana tutustumismatkalle menneiden aikojen mysteereihin sekä tutustua ajankohtaisiin kehitysaskeliin ja maailmanlaajuisiin haasteisiin aitiopaikalta.

Paljon enemmän kuin pelkkä lehti
Lehden taustalla on yleishyödyllinen järjestö National Geographic Society, joka on 125 vuoden aikana tukenut yli 11 000 projektia tieteen, luonnonsuojelun ja tutkimusmatkailun aloilla ja auttanut saamaan uutta tietoa suoraan kentältä.

Lehteä julkaistaan 40 eri kielellä, ja sillä on 40 miljoonaa lukijaa.

Tervetuloa maailmanympärysmatkalle National Geographicin mukana.

5
59%
4
22%
3
11%
2
3%
1
5%

4.3 tähteä viidestä
272 arvostelua

Lukijakommentti

Tieteellisyyttä, valokuvien korkeaa tasoa, Monipuolisuutta.

Pekka Termonen

Mahtava kokonaisuus.

Kalle Mattila

Luotodokumentteja ja menneisyyden historiaa maapallolla.

Anita Ilonen
Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

3 numeroa National Geographic -lehteä
+ Ammattilaatuinen kiikari
+ Digiliite

14,90 €
Säästä 115,00 €!