5 numeroa National Geographic -lehteä + lämmin ja superkevyt liivi
5 numeroa National Geographic -lehteä
+ lämmin ja superkevyt liivi
Piilota

5 numeroa National Geographic -lehteä
+ lämmin ja superkevyt liivi
– Säästä 101,60 €

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
29,90 €
Säästä 101,60 €!
  1. Maailmankuulujen valokuvaajien ainutkertaiset kuvareportaasit
  2. Syväluotaavat katsaukset maailman tapahtumiin upeilla kuvilla höystettyinä
  3. Maailman parhaiden toimittajien jännittävät artikkelit poliittisista vastakkainasetteluista ja luonnonilmiöistä

National Geographicin liivi

Arvo: 80 €

Lämmin ja superkevyt liivi National Geographicilta on juuri sopiva kevään ja syksyn pitkiin kävelylenkkeihin ja muuhun ulkoiluun. Liivin kestävä ripstop-materiaali ja täytteenä käytetty kuitu tekevät liivistä kevyen ja hyvin eristävän vaatteen, joka pitää olon lämpimänä koko ajan. Päällysmateriaali on tuulenpitävä ja vettähylkivä.

Lue lisää

Liivi on mattamusta, ja sen joustava hartia-alue myötää vartaloa ja saa liivin istumaan mukavan tiiviisti. Liivissä on kaksi taskua ja pieni kaulus, joka pitää myös niskan ja kaulan suojattuna.
Vähän tilaa vievä liivi mahtuu hyvin mukana toimitettavaan pussiin. Sen ansiosta liivi on helppo pitää mukana ja ottaa käyttöön sään muuttuessa.
Saatavana koot M, L ja XL.

Muut tarjoukset: National Geographic

Katso kaikki tarjoukset: National Geographic

National Geographic

National Geographic esittelee sinulle maailman ihmeet. Tutustu tieteen uusimpiin löytöihin ja lue mielenkiintoisia reportaaseja nykyhetken ja menneen maailman merkkitapahtumista.

National Geographicin toimittajat ja valokuvaajat ovat tunnetusti maailman taitavimpia. Ainutlaatuiset kuvareportaasit vievät lukijan paikkoihin, joissa ihminen ei ole ennen käynyt. Saat tietoa tutkijoiden uraauurtavista edistysaskelista ja pääset suojelemaan norsuja ja muita villieläimiä salametsästäjiltä sekä mittaamaan maapallon tulivuorten, hirmumyrskyjen ja jäätiköiden lämpötiloja. Saat seurata arkeologien mukana tutustumismatkalle menneiden aikojen mysteereihin sekä tutustua ajankohtaisiin kehitysaskeliin ja maailmanlaajuisiin haasteisiin aitiopaikalta.

Paljon enemmän kuin pelkkä lehti
Lehden taustalla on yleishyödyllinen järjestö National Geographic Society, joka on 125 vuoden aikana tukenut yli 11 000 projektia tieteen, luonnonsuojelun ja tutkimusmatkailun aloilla ja auttanut saamaan uutta tietoa suoraan kentältä.

Lehteä julkaistaan 40 eri kielellä, ja sillä on 40 miljoonaa lukijaa.

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

5 numeroa National Geographic -lehteä
+ lämmin ja superkevyt liivi

29,90 €
Säästä 101,60 €!