Kysymyksiä ja vastauksia

Mihin tuotteeseen kysymyksesi liittyy:

Lehdet

Tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena, jonka voi peruuttaa milloin vain.

Ensimmäisen lehden saat kuukauden kuluessa ja tilaajalahjan toimitusaika on 2 viikkoa maksun kirjautumisesta.

Saat tilaamasi lehden ilmaisen lukuoikeuden tabletille ja puhelimelle. Lue lisää: wype.fi

Ei, et maksa tilauksestasi postikuluja.

Lehti toimitetaan sinulle postitse.

Kyllä. Voit ostaa lahjakortin täältä. sinunlahjalehtesi.fi

Alle 18-vuotiailta vaaditaan kirjallinen tilaus, jossa on huoltajan allekirjoitus.

Peruutusoikeus on 14 päivää, katso ohjeet osoitteesta www.bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu/faq.

Tarjousjakson jälkeen jatkuu tilauksesi kestotilauksena, jonka voit aina halutessasi irtisanoa. Mikäli olet saanut ensimmäisen lehtesi, tai lehti on jo matkalla sinulle, irtisanominen tulee voimaan kun olet saanut kaikki laskutusjaksoon kuuluvat lehdet. Voit irtisanoa tilauksesi soittamalla henkilökohtaiseen asiakaspalveluun puh. 0203 34433 tai osoitteessa bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu.

Kirjasarjat, kirjat ja DVD-sarjat

Katso tilausehdot.

Saat kirjan tai DVD:n postin välityksellä.

Tässä vaiheessa kirjaa tai DVD:tä ei ole mahdollista vastaanottaa sähköisesti. Sähköinen vastaanotto saattaa olla mahdollista lähiaikoina.

Tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena jonka voi peruuttaa sen milloin vain

Tilauksen voi irtisanoa soittamalla asiakaspalveluun, puh. 0203 34433. Muistathan, että tilaus tulee irtisanoa viimeistään 5 päivää viimeisimmän numeron vastaanottamisesta. Muutoin emme voi taata, että tilaus katkeaa tähän numeroon.

 

Arkisin klo. 9.00 -16.00

Puhelin: 0203 34433

Alle 18-vuotiailta vaaditaan kirjallinen tilaus, jossa on huoltajan allekirjoitus.

Tällä hetkellä ei ole mahdollista tilata kirjaa tai DVD:tä tilaaminen lahjaksi. Lahjatilaus on mahdollista lähitulevaisuudessa.

Peruutusoikeus on 14 päivää, katso ohjeet osoitteesta www.bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu/faq.

Lahjakortti

Lahjakortti läheteään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit lähettää sen edelleen sähköpostina lahjan saajalle tai tulostaa lahjakortin ja antaa sen henkilökohtaisesti.

Kyllä, viesti lisätään tilaussivulla tilaustietojen kirjoittamisen jälkeen.

Lahjakortti lunastetaan osoitteesta: sinunlahjalehtesi.fi/lahjakortti

Lahjan saaja syöttää sivulle 10-numeroisen arvokoodinsa sekä nimensä ja osoitteensa. Arvokoodi on sähköpostivahvistuksessasi ja varsinaisessa lahjakortissa.

Lahjakortti on voimassa 1 vuoden tilauspäivästä.

Kyllä, sinulla on 14 päivän peruutusoikeus.

Ei, korttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Wype

Tältä sivulta voit tilata täyden käyttöoikeuden kaikkiin e-lehtiimme. Jos olet jo jonkin painetun lehtemme tilaaja, napsauta kohdassa ”Valitse tarjous” vaihtoehtoa ”Olen jo tilaaja”.

Kirjaudu Wype lataamisen jälkeen sähköpostiosoite/asiakasnumerollasi ja postinumerollasi. Jos sinulla on useita lehtitilauksia, voit käyttää minkä tahansa asiakasnumeroa. Jos olet unohtanut asiakasnumerosi, voit pyytää sen asiakaspalvelusta täällä: bonnierpublications.fi

Wype on ilmainen ensimmäisen kuukauden, minkä jälkeen hinta on 12,99 euroa kuukaudessa. Jos tilaat painettua lehteämme, voit lukea sen digiversiota maksutta Wype-palvelussa. Voit tilaajana myös hankkia lukuoikeuden kaikkiin digilehtiimme 4,99 euron kuukausimaksulla.

Wype-palvelua voi käyttää iPhonella, iPadilla sekä Android-älypuhelimilla ja -tableteilla. Voit käyttää Wypeä myös PC- ja Mac-tietokoneilla. Wype ei toimi Windows-puhelimissa eikä Windows-tableteissa.

Asiakasnumero on lehden mukana tulleessa laskussa. Jos et löydä asiakasnumeroasi, voit pyytää sen asiakaspalvelusta täällä: bonnierpublications.fi. Sivulla on myös linkki, jonka kautta voi tilata asiakasnumeron sähköpostilla, jos olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi asiakaspalveluun.

Voit lukea lehtiäsi offline-tilassa älypuhelimilla ja taulutietokoneilla. Lehti latautuu heti, kun valitset sen. Ladatut lehdet ovat arkistossa, jonne pääset oikean yläkulman kuvakkeesta. Arkisto ei ole käytettävissä Windows- tai Mac-tietokoneilla.

Kyllä. Voit lukea jo lataamiasi lehtiä ja ladata uusia, kunhan käytössä on langaton verkkoyhteys

Kirjaudu asiakasnumerollasi ja postinumerollasi asiakaspalveluun osoitteessa bonnierpublications.fi Valitse vasemman reunan valikosta ”Tilauksen peruutus” tai soita asiakaspalvelun numeroon 0203 34433.

Et pääse enää lukemaan digilehtiäsi, kun Wype-tilaus on päättynyt.

Jos lopetat painetun lehden tilauksesi, et pääse enää lukemaan sen digiversiota WypeN kautta. Jos sinulla on Wype tilaajatarjouksena 4,99 euron hintaan, sen kuukausimaksusta tulee normaalihintainen, 12,99 euroa, kun painetun lehden tilausjakso on päättynyt. Normaalihinnalla käytössäsi ovat kaikkien lehtien digiversiot.

Kyllä. Wype-tilauksesi hinnaksi tulee 4,99 euroa kuukaudessa, jos tilaat jonkin lehdistämme painettuna versiona.

Voit ladata sovelluksen Applen App Storesta ja Googlen Play Kaupasta. Kirjoita hakuun ”Wype”.

Kyllä. Yhteen Wype-tilaukseen sisältyy käyttöoikeus viidelle laitteelle.